Ajacied oogst lof: Hij is een speler die ook goed bij PSV zou passen

Ajacied oogst lof: "Hij is een speler die ook goed bij PSV zou passen"

03-10-2015 16:38
4

Kenneth Perez kijkt met bovengemiddelde interesse uit naar de Eredivisie-topper tussen Ajax en PSV. De oud-speler van de twee clubs let zondag met name op Riechedly Bazoer.

De talentvolle middenvelder heeft een verleden in Eindhoven en is de laatste weken de beste man aan Ajax-zijde. En dus zijn de spotlights op hem gericht. "Als je je moeiteloos in de basis van Ajax kan spelen, kun je dat ook bij PSV", aldus Perez, die vindt dat Bazoer niet zou misstaan in het huidige PSV, tegen Voetbal International. "Hij heeft ook de kenmerken van een speler die goed bij PSV zou kunnen spelen."

De Deense analist ziet verder grote verschillen tussen Ajax en PSV, die zondagmiddag tegenover elkaar staan. "Ik denk wel dat Ajax de meeste individualisten heeft. Als je het doelpunt van Viktor Fischer (tegen FC Groningen, red.) ziet bijvoorbeeld. Dat is natuurlijk een heel mooi individueel doelpunt. Ik vind PSV directer voetballen dan Ajax. Ajax gebruikt natuurlijk meer positiespel, maar ik kan ook wel genieten van een goed uitgevoerde counter."