Kishna: Koeman en Kieft kennen me niet, ik heb ook niks met ze te maken

Kishna: "Koeman en Kieft kennen me niet, ik heb ook niks met ze te maken"

09-10-2015 20:25
3

Zijn transfer van Ajax naar SS Lazio leverde Ricardo Kishna afgelopen zomer veel kritiek op. Wat had de jonge linksbuiten eigenlijk in de Serie A te zoeken? Zelfs tot zijn eigen verrassing is inmiddels gebleken dat Kishna vrijwel wekelijks speelminuten krijgt toebedeeld. 

"Ik wist dat ik veel aan spelen toe zou komen, maar dat ik nu al zoveel minuten heb gemaakt verbaast mij ook wel een beetje", vertelt de vleugelspits in een vraaggesprek met Metro. "Alles pakt vooralsnog goed uit. Ik ben ontspannen en voetbal eindelijk weer met een onbevangen en vrij gevoel."

Diverse namen uit de voetbalwereld uitten openlijk hun twijfels over de carrièremove van Kishna. Onder meer Wim Kieft en Ronald Koeman spraken harde woorden. Daar begreep de international van Jong Oranje weinig van. "Dat mijn keuze zoveel negatieve reacties zou oproepen, verbaasde me toch wel een beetje. Meneer Koeman en meneer Kieft kennen me niet, ik heb ook niks met ze te maken. In Nederland heeft iedereen altijd zijn mening klaar, dat bleek ook nu wel weer."