Halloween-prank Barcelona-spelers loopt niet goed af: club door het stof

Halloween-prank Barcelona-spelers loopt niet goed af: club door het stof

02-11-2015 08:28

Enkele Barcelona-spelers staken zichzelf afgelopen zaterdag in Halloween-kostuums na het gewonnen duel bij Getafe (2-0). Maar de zogenaamde prank die zij uithaalden, pakte verkeerd uit. Daarvoor gaan de spelers nu door het stof.

Diverse spelers van de Catalanen verstoorden een persconferentie van Victor Rodriguez, speler van Getafe. Hij sprak met de media na het treffen in Coliseum Alfonso Pérez. 'Het was in geen geval onze intentie om te provoceren of iemand van Getafe spreekwoordelijk pijn te doen. Onze aanwezigheid bij het interview was erg ongelukkig. We willen persoonlijke excuses naar Rodriguez maken en onze respect voor hem uitspreken', luidde een statement van Barcelona.

Wedden

Meer odds

'Zoals te horen is op de beelden die zijn geschoten, is te horen dat één van de deelnemende spelers zei: 'Waar gaan we heen? We gaan de verkeerde kant op.' Het team weet maar al te goed dat spelers van Barcelona een bepaalde verantwoordelijkheid hebben. Het team wil dan ook excuses aanbieden aan eenieder die zich geprovoceerd voelde, met name aan de Getafe-spelers en -supporters', klonk het slotstuk van het statement.