Nuchtere Kramer: Hoeveel balcontacten ik had? Dat is niet relevant

Nuchtere Kramer: "Hoeveel balcontacten ik had? Dat is niet relevant"

28-11-2015 22:47
2

Michiel Kramer kende een succesvolle avond op Woudestein. De Feyenoord-spits maakte in de Rotterdamse derby drie goals tegen Excelsior (2-4),maar wil het net als Dirk Kuyt nog niet over de titel hebben.

"Dit voelt goed, dat lijkt me duidelijk. Het is mijn eerste hattrick voor Feyenoord in de Eredivisie, dat is een bijzonder moment. Hoeveel balcontacten ik had? Dat is niet relevant. Drie hele goede in ieder geval, die gingen erin", vertelt hij aan FOX Sports.

Vorige week maakte Kramer zijn eerste goal in De Kuip. "Natuurlijk is dat een moment, ik hikte er wel tegenaan. Het is leuk als het gebeurt. Als ik die lijn door kan trekken, dan is dat mooi meegenomen." 

In Rotterdam willen de spelers voorlopig nog niet over een titel praten. Wanneer wel? "Ik zou het niet weten, misschien aan het eind van de rit. Als je kampioen wilt worden moet je iedere wedstrijd winnen. Dat zal niet zo makkelijk zijn. We willen goed afsluiten voor de winterstop. Er zijn nog vier duels, twee hebben we er al gewonnen. Daar kijken we naar."