Contractnieuws uit Eindhoven: Dat betekent dat ze het in me zien zitten

Contractnieuws uit Eindhoven: "Dat betekent dat ze het in me zien zitten"

14-04-2016 23:56

Contractnieuws uit Eindhoven. PSV en Bram van Vlerken zijn het donderdag eens geworden over een nieuwe overeenkomst. De jonge vleugelverdediger verlengt zijn aflopende contract in Eindhoven met een jaar.

Van Vlerken, spelend voor Jong PSV, is verheugd met de nieuwe verbintenis. "Ik heb een heel moeilijke tijd achter de rug", aldus het talent tegen PSV TV. "Nadat ik hersteld was van mijn nekblessure scheurde ik in de zomer mijn hamstring af. Ik ben heel blij dat de club na zulke moeilijke seizoenen met mij wil verlengen. Dat betekent dat ze het in me zien zitten. Ik hoop het vertrouwen waar te kunnen maken."

Van Vlerken werd door PSV in 2011 binnengehaald en maakt momenteel zijn minuten voor het beloftenelftal van PSV, dat geleid wordt door Pascal Jansen. De verdediger speelde tot zijn vijftiende bij Helmond Sport, waarna hij door PSV binnengehengeld werd. Afgelopen seizoen sloot Van Vlerken als stagiar aan bij de A-selectie van Phillip Cocu. Daarna liep hij echter een vervelende nekblessure op die hem de rest van het seizoen aan de kant hield.