Zodat ik volgend seizoen misschien weer terug naar Ajax kan

"Zodat ik volgend seizoen misschien weer terug naar Ajax kan"

29-04-2016 07:53
6

Zakaria El Azzouzi neemt het zondagmiddag namens FC Twente op tegen Ajax. Dat duel is natuurlijk bijzonder voor de door Ajax verhuurde aanvaller. Toch wil El Azzouzi 'gewoon' winnen van de Amsterdammers. 

In het verleden scoorde Jan Vertonghen namens RKC tegen zijn broodheer Ajax, waardoor de Amsterdammers naast de titel grepen. "Als ik daaraan ga denken, ben ik sowieso verloren. Aan dat Vertonghen-scenario ben ik de laatste weken al vaak herinnerd. En ook in dat geval kan Ajax de titel nog pakken, al ziet het er dan niet heel mooi uit", aldus de huurling tegenover De Telegraaf.

El Azzouzi liet al weten dat fans van Ajax hem misschien uitkotsen. "Maar dat hoort erbij. Dat is voetbal. Ik wil laten zien wat ik kan. Dan moet ik dus goed spelen, zodat ik volgend seizoen misschien weer terug naar Ajax kan." El Azzouzi krijgt, in aanloop naar het bijzondere duel, veel berichtjes. "Vrienden die voor Ajax zijn grapten dat ik een eigen doelpunt moet maken in Amsterdam, maar dat kunnen ze vergeten."