Sportieve reactie van onttroonde kampioen van Engeland: Verdienen het enorm

Sportieve reactie van onttroonde kampioen van Engeland: "Verdienen het enorm"

03-05-2016 14:37

Cesc Fabregas is zeer te spreken over de manier waarop Chelsea zich maandagavond - bijna letterlijk - terugvocht in de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd eindigde in 2-2, waardoor Leicester City definitief kampioen van Engeland is.

Fabregas heeft mooie woorden over voor Leicester, dat de titel overneemt van Chelsea. "Wat een geweldige avond en seizoen is het voor Leicester. Het is ongelooflijk. Wat er ook gebeurt: over twintig, dertig, veertig jaar heeft iedereen het hier nog steeds over. Ik wil ze feliciteren ik hoop dat ze ervan genieten. Ze verdienen het enorm, ze hebben het goed gedaan", zegt Fabregas op het digitale thuis van Chelsea.

De wedstrijd tussen Chelsea en Tottenham was een spectaculaire, vindt ook Fabregas. "Dit is waar voetbal om draait, dit is waarom iedereen zo van voetbal houdt. Het was een geweldige tweede helft en ik denk dat iedereen ervan genoten heeft. De eerste helft was niet goed, maar na rust ging het beter. Dat is niet goed omdat ik denk dat we veel kwaliteit hebben en veel beter kunnen", aldus de Spanjaard.