'Heerenveen zet in op komst PSV'er én komt uit in Nijmegen en Almere'

'Heerenveen zet in op komst PSV'er én komt uit in Nijmegen en Almere'

11-05-2016 16:42
16

De kans is groot dat Stijn Schaars ook volgend seizoen in de Eredivisie speelt. SC Heerenveen heeft belangstelling voor de middenvelder, die bij PSV in zijn laatste contractjaar zit.

Het versterken van het middenveld heeft de hoogste prioriteit voor Heerenveen deze zomer. In dat kader past de belangstelling voor Schaars, meldt Voetbal International. Het weekblad schrijft dat de routinier (32) in beeld is om Joey van den Berg op te volgen op het Friese middenveld. De leider vertrekt in de zomer transfervrij uit het Abe Lenstra Stadion.

Wedden

Meer odds

Schaars liet zich eerder al ontvallen dat hij een langer verblijf in Nederland wel ziet zitten. "Maar ik zie mijn huidige rol niet meer zitten", zei hij in het Algemeen Dagblad. "Ik wil lekker voetballen. Ik ben ben nu fit en heb veel te geven. Ik denk dat mijn toekomst elders ligt. Ook in Nederland zijn er mooie clubs."

Naast Schaars heeft Heerenveen ook belangstelling voor Navarone Foor. De 24-jarige smaakmaker van NEC heeft evenals Schaars een aflopende verbintenis bij zijn club. De concurrentie liegt er echter niet om. In de tussentijd is ook Almere City FC-doelman Agil Etemadi op het Friese verlanglijstje genoteerd.