Eredivisie ver weg voor verliezend NAC: 'Hadden er meer van verwacht'

Eredivisie ver weg voor verliezend NAC: 'Hadden er meer van verwacht'

13-05-2016 22:53
5

Marinus Dijkhuizen zag vrijdag hoe NAC Breda slecht begon aan de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Zijn ploeg leed een nederlaag bij provinciegenoot FC Eindhoven (1-0).

Daardoor is een terugkeer naar de Eredivisie nog ver weg. Dijkhuizen vond dat zijn ploeg onherkenbaar voor de dag kwam in het Jan Louwers Stadion. "We hadden er meer van verwacht, zeker in de opbouw", liet de coach weten op de clubwebsite. "Dit was heel matig. We hadden zeker de intentie en de opdracht, maar het leek wel pap in de benen. In de tweede helft wordt het een typische 0-0 wedstrijd en valt alsnog de goal aan de verkeerde kant."

Dijkhuizen ziet nog wel perspectief. "We moeten niet bij de pakken neerzitten, want het is een duel over twee wedstrijden. Het is in eigen huis absoluut geen onmogelijke opdracht. We gaan het gewoon doen. Ik hoop uiteraard op de steun van een vol Rat Verlegh Stadion. Maandag is onze laatste kans en dan moeten we zorgen dat we het afmaken. De steun van het publiek is daarin cruciaal."