Geschrokken Ayoub voorziet bizarre situatie: 'Een verkeerd moment'

Geschrokken Ayoub voorziet bizarre situatie: 'Een verkeerd moment'

22-05-2016 13:12
7

Yassin Ayoub was geschokt toen hij hoorde dat FC Utrecht wellicht geen Europees voetbal mag spelen, zélfs niet wanneer het zondagmiddag de play-offs wint. Wanneer Utrecht Heracles verslaat in eigen huis, zal er een vreemde situatie ontstaan in stadion Galgenwaard, denkt de middenvelder. 

"Wij wisten er zelf ook helemaal niets van. Wij kregen het gisteren te horen, omdat het toen naar buiten kwam. Ik weet ook niet hoe het naar buiten is gekomen, maar ik denk dat het een verkeerd moment is voor de club en voor de spelers. Misschien heeft het een bepaalde impact op de spelers voor deze wedstrijd, maar ik hoop het niet", vertelde Ayoub zondag bij De Tafel van Kees. Toch verandert het volgens de geblesseerde controleur niets aan de instelling van de Domstedelingen.

"Dat is ook besproken: we gaan er vol voor. We zien daarna wel wat er gaat gebeuren." Of de Utrecht-spelers schrokken van het nieuws? "Ja, tuurlijk. Je gaat nadenken: moet je na de wedstrijd als je wint feestvieren of niet? Stel dat je een feestje bouwt en je wordt gehuldigd en dat je dan geen Europa League mag spelen..."