NEC-uitblinker laat fans in spanning: 'Ben op die aanbieding niet ingegaan'

NEC-uitblinker laat fans in spanning: 'Ben op die aanbieding niet ingegaan'

29-05-2016 08:11
4

Brad Jones weet nog niet of hij ook na de zomer onder de lat staat bij NEC. Het contract van de 34-jarige sluitpost loopt op 1 juli af. De Australiër zou in de belangstelling staan van onder meer Ajax en Vitesse. 

"Ik heb dit seizoen bij NEC netjes afgesloten. Nu komt de toekomst aan bod. Alsnog blijven bij NEC? Ik ben op een eerste aanbieding niet ingegaan. Omdat ik rust wilde. Tijd om alles op een rij te zetten. Maar ik sluit NEC niet zomaar uit, hoor", vertelt de voormalig speler van onder meer Middlesbrough en Liverpool in een interview met de Gelderlander. 

Zijn twijfel over een langer verblijf in Nijmegen heeft niets met geld te maken, benadrukt de keeper. "Ik ben opgegroeid in Perth, West-Australië. Als kind was ik al fan van Liverpool. Dus toen die club zich in 2010 meldde bij Middlesbrough werd ik helemaal gek. Een droom kwam uit. Maar geloof me: geld is nooit de hoofdzaak geweest voor mij. Zeker niet bij NEC, haha."

Jones speelt sinds januari 2016 voor NEC. Hij peinst er niet over om naar een club te verkassen die hem louter als tweede doelman wil aantrekken, vertelt hij in hetzelfde interview.