'Ajax zet 'interessante' verdediger op lijst en troeft Barcelona af'

'Ajax zet 'interessante' verdediger op lijst en troeft Barcelona af'

01-06-2016 13:20
28

Ajax kan mogelijk snel de eerste zomeraanwinst begroeten. Davinson Sanchez lijkt een contract te gaan tekenen in Amsterdam, meldt althans de Colombiaanse journalist Cecar Londono op Twitter.

Sanchez is een negentienjarige centrale verdediger uit Colombia, die momenteel in zijn geboorteland uitkomt voor Atlético Nacional. Hij werd de laatste weken nadrukkelijk in verband gebracht met FC Barcelona, maar die overgang lijkt van de baan. Sanchez zou in Catelonië moeten aansluiten bij het tweede team en daar heeft hij geen trek in.

Sanchez, die 1.87 meter lang is, is een vaste waarde bij Atlético Nacional. Daarnaast kwam hij uit voor verscheidene Colombiaanse jeugdelftallen. De genoemde journalist beroept zich op een 'betrouwbare bron'. Of een transfer daadwerkelijk in de lucht hangt, zal moeten blijken.

De Telegraaf meldt woensdagmiddag als reactie op het transfergerucht uit Colombia dat Sanchez op een lijstje staat in Amsterdam én wordt omschreven als interessant. De krant stipt daarbij aan dat de Colombiaanse verdediger nog niet binnen is.