'Ik sta zeker open voor NAC, maar moeilijk te zeggen wanneer ik knoop doorhak'

'Ik sta zeker open voor NAC, maar moeilijk te zeggen wanneer ik knoop doorhak'

07-06-2016 08:14
5

NAC Breda is niet kansloos in de strijd om Ricardo Kip. De transfervrije aanvaller van Almere City heeft een voorkeur voor de Eredivisie, maar kan tevens verkassen naar Engeland. Ook een transfer naar NAC sluit de smaakmaker van de Jupiler League niet uit.

In Breda ligt een meerjarig contract voor Kip klaar. "NAC is een mooie club die bij me past. Ze spelen weliswaar in de Jupiler League, maar ik zie NAC als een eredivisionist", geeft Kip NAC in BN/DeStem hoop. "15.000 mensen in het stadion, een goed veld, prima faciliteiten. Inalles straalt NAC uit dat het in de Eredivisie thuishoort."

Kip vervolgt: "Het is een extra lekker gevoel dat zo'n club je als een belangrijke pion voor de toekomst ziet. Ik sta zeker open voor NAC, maar het is moeilijk te zeggen wanneer ik de knoop door hak. Tegen de tijd dat eind juni de trainingen voor het nieuwe seizoen beginnen, wil ik een beslissing hebben genomen."

De drijvende kracht van Almere City, dit seizoen goed voor achttien doelpunten, kan ook naar Heracles Almelo of voor derde en vierde profniveau van Engeland kiezen.