'Transfervrije PSV-middenvelder tekent contract voor drie jaar in Limburg'

'Transfervrije PSV-middenvelder tekent contract voor drie jaar in Limburg'

18-06-2016 20:26
8

VVV-Venlo hoopt zich voor aanvang van het nieuwe seizoen te versterken met Clint Leemans. De middenvelder van Jong PSV staat hoog op het verlanglijstje van de Jupiler League-club uit Limburg. Leemans moet de derde versterking gaan worden deze zomer.

Met dat nieuws komt 1Limburg zaterdag op de proppen. De linkspoot is transfervrij, waardoor VVV geen transfersom over hoeft te maken naar PSV. Het regionale medium meldt dat Leemans bij meerdere clubs in beeld is, maar dat VVV de beste papieren heeft om het twintigjarige talent te contracteren. De Brabander kan in Limburg een contract voor drie seizoenen ondertekenen.

Leemans doorliep de gehele Eindhovense jeugdopleiding en maakte zijn debuut in het betaalde voetbal namens Jong PSV in het seizoen 2013/14. Indien Leemans inderdaad naar VVV vertrekt, ziet de Noord-Limburgse club af van contractverlenging van Gianluca Nijholt. De 26-jarige middenvelder lijkt dan op zoek te moeten naar een andere club. VVV versterkte zich reeds met verdediger Roel Janssen en doelman Maarten de Fockert.