Pechvogel van Heerenveen aan de slag in de Jupiler League: Een warm bad

Pechvogel van Heerenveen aan de slag in de Jupiler League: "Een warm bad"

18-06-2016 21:48
3

Pascal Huser krijgt van FC Emmen de kans om in de Jupiler League zijn carrière weer op de rails te krijgen. De jonge spits kreeg eerder dit jaar van sc Heerenveen te horen dat zijn contract niet wordt verlengd. Huser (21) kwam vanwege ernstig blessureleed amper in actie afgelopen seizoen. 

Emmen biedt Huser nu een revalidatietraject aan en heeft de optie bedongen om hem - bij succes - vast te leggen tot medio 2018. Tot die tijd is Huser sowieso op amateurbasis beschikbaar. 

"Ik ben blij dat Emmen bereid is mij onder deze omstandigheden op te vangen. De wijze hoe het contact is verlopen en hoe de club voor mij persoonlijk aan de slag is gegaan om een op maat gemaakt traject op te zetten voelt als een warm bad", legt Huser uit op de website van zijn nieuwe club. 

"Ik wil de komende periode in mezelf investeren en hoop oprecht dat deze investering zich uit gaat betalen in doelpunten in het rood-wit dat ik in de periode 2006 tot 2010 ook al heb mogen dragen." Vorig seizoen werd Huser door Heerenveen verhuurd aan MVV.