'Atlético, Chelsea en PSG vangen bot': 'Ben bereid om zijn contract te verlengen'

'Atlético, Chelsea en PSG vangen bot': 'Ben bereid om zijn contract te verlengen'

21-06-2016 10:28
2

Het is nog maar de vraag of Gonzalo Higuain komende zomer een transfer gaat maken. De spits van Napoli staat in de belangstelling van onder andere Atlético Madrid, maar volgens directeur Aurelio De Laurentiis kan het zomaar zijn dat Higuain bijtekent in Italië. 

Volgens De Laurentiis heeft de Argentijn (28) trouw gezworen aan de club. "Als hij meent wat hij zegt, speelt Higuain ook de komende vijf jaar in Napels", aldus de directeur in gesprek met Radio Kiss Kiss. "Ik ben bereid om zijn contract te verlengen. Ik waardeer hem zowel als speler en als persoon."

Wedden

Meer odds

Niet alleen Atlético wil zich naar verluidt versterken met Higuain. Ook clubs als Chelsea en Paris-Saint Germain volgen de ontwikkelingen van de goalgetter op de voet. "Ik zou graag zien dat hij voor altijd bij ons blijft", onthult De Laurentiis. "Hij speelt om doelpunten te maken. Dat is wat hem zo goed maakt."

Higuain was afgelopen seizoen liefst 36 keer trefzeker in 35 Serie A-optredens. Momenteel is hij met Argentinië actief op de Copa América. Op dat toernooi was de aanvaller zondag nog twee keer trefzeker tegen Venezuela (4-1).