Hazard lacht: De Franse lucht brengt me altijd geluk, hopelijk blijft het duren

Hazard lacht: "De Franse lucht brengt me altijd geluk, hopelijk blijft het duren"

26-06-2016 23:44
9

Eden Hazard was tegen Hongarije zonder twijfel de Man van de Match. Na de 0-4 zege was de kapitein van De Rode Duivels zelf ook in de wolken met zijn prestatie en die van het team. 

"We hebben een goede wedstrijd gespeeld. We hebben meer gescoord en niet veel weggegeven. Collectief hebben we heel volwassen gespeeld", noteerde Sporza uit de mond van Hazard. "Of dit een van mijn beste duels bij de Duivels was? Ik was beslissend en dat wordt van mij gevraagd. Voor sommigen ben ik dat niet vaak genoeg, maar ik heb het maximum gegeven, zoals altijd. En dat heeft vandaag gerendeerd."

Na de zege in Toulouse trekken De Rode Duivels naar Lille, de stad waar Hazard groot werd."Nu gaan we naar Lille. Hopelijk zullen er daar heel veel supporters van de partij zijn. We mogen nog even verder dromen. Dat wordt toch een speciale wedstrijd, daar in Lille, voor het eerst in het nieuwe stadion. Ik zal ervan genieten. Waarom alle puzzelstukjes plots in elkaar vallen? De Franse lucht brengt me altijd geluk. Ik hoop dat het blijft duren."

De kapitein blijft wel voorzichtig. "Nu volgt een klein feestje, maar we zijn nog nergens. Hongarije verdient ook een pluim. We zijn klaar voor vrijdag!"