'Platzak Twente gaat na 'mislukte' samenwerking tóch weer in zee met Engelsen'

'Platzak Twente gaat na 'mislukte' samenwerking tóch weer in zee met Engelsen'

11-07-2016 11:08
13

FC Twente gaat volgens fansite Twente Insite mogelijk weer in zee met Manchester City. De Tukkers zijn na enkele spannende maanden zeker van Eredivisie-voetbal en kunnen zodoende denken aan het komende seizoen. Voor versterkingen hoopt men op de Engelse topclub.

In welke spelers FC Twente interesse heeft, is niet duidelijk, maar bij eventuele transfers gaat het sowieso om huurdeals. Naast de interesse die FC Twente in een speler heeft, moet ook Manchester City het zien zitten om de betreffende speler te verhuren. Enigszins opmerkelijk is de mogelijke samenwerking wel.

In het verleden heeft FC Twente namelijk al spelers gehuurd van de Engelsen en dit was geen doorslaand succes. Tijdens het seizoen 2012/2013 kwam verdediger Dedryck Boyata tijdelijk over, maar hij speelde slechts vijf wedstrijden voor de Enschedeërs. Het voorbije seizoen werd Thomas Agyepong gehuurd, maar ook hij kon voor FC Twente niet belangrijk worden. Tegenwoordig werkt City bovendien samen met Jupiler League-club NAC Breda