Griezmann sprak deze zomer met topclub over transfer: We hebben geluisterd

Griezmann sprak deze zomer met topclub over transfer: "We hebben geluisterd"

13-07-2016 10:44
2

Antoine Griezmann heeft voordat hij deze zomer zijn contract tot 2021 verlengde bij Atlético Madrid met Paris Saint-Germain gesproken over een transfer. Dat zegt zijn adviseur Eric Olhats tegen RMC.

Griezmann werd nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar PSG, Manchester United of en Chelsea alvorens hij zijn krabbel zette onder een nieuw contract in Madrid. Naar nu blijkt heeft de Franse EK-topscorer wel overwogen om deze zomer een transfer te maken.

Wedden

Meer odds

"Er waren gesprekken met Olivier Letang (sportief directeur PSG, red.)", zegt Olhats in gesprek met RMC. "Paris Saint-Germain was geïnteresseerd in hem. We hebben geluisterd naar wat ze te zeggen hadden omdat PSG een club met een interessant project is. We hebben na het afwegen van verschillende opties besloten bij Atlético te blijven. Maar je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt."

Griezmann werd ook gelinkt aan FC Barcelona en Real Madrid, maar een transfer binnen Spanje was volgens Olhats geen optie. "Barcelona en Real Madrid hebben op dit moment niemand in de aanval nodig", aldus Griezmann's adviseur.