'Dortmund hoopt na transferslag Mourinho op 'heel goede speler' van Real'

'Dortmund hoopt na transferslag Mourinho op 'heel goede speler' van Real'

19-07-2016 11:39
1

Zinedine Zidane denkt dat een tijdelijk vertrek de beste oplossing is voor zijn pupil Jesé Rodriguez. Hij wordt sterk in verband gebracht met een overstap naar Borussia Dortmund.

"Ik houd van Jese, hij is het schoolvoorbeeld van een hele goede speler. Maar hij heeft het afgelopen jaar niet heel veel gespeeld. Als ik een vriend of familielid van hem zou zijn, dan zou ik hem adviseren om naar een andere club te zoeken, zodat hij meer speelminuten kan maken", zei Zidane in een reactie tegenover het Spaanse Marca.

"Hij mag natuurlijk in Madrid blijven, omdat ik hem als speler goed ken. Ik ken zijn kwaliteiten ook", benadrukt Zidane. Het kan goed zijn dat Dortmund de volgende werkgever van Rodriguez wordt. Zijn contract loopt nog tot medio 2017. Voordat Real hem op huurbasis laat gaan, wil De Koninklijke graag het contract van de speler verlengen.

Ook Real Betis en Bayer Leverkusen zitten op het vinkentouw, terwijl Dortmund interesse heeft naar aanleiding van de transfer van Henrikh Mkhitaryan naar Manchester United.