PSV speelt geheim oefenduel met 1-1 gelijk; Cocu geeft topspelers rust

PSV speelt geheim oefenduel met 1-1 gelijk; Cocu geeft topspelers rust

23-07-2016 17:55
23

PSV heeft zaterdagmiddag achter gesloten deuren alsnog een oefenwedstrijd gespeeld. Tegen het Belgische Royal Excel Mouscron kwam de Eindhovense ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

PSV zou het zaterdag eigenlijk opnemen tegen West Bromwich Albion in de FOX Sports Cup in Arnhem, maar die wedstrijd werd afgelast uit veiligheidsoverwegingen. Daarom dat de ploeg van trainer Phillip Cocu op de Herdgang tegen Mouscroun in actie kwam.

Cocu zette vooral talenten in tegen de Belgische club. Luuk de Jong, Andres Guardado en Hector Moreno kwamen helemaal niet in actie. Rai Vloet voorkwam uiteindelijk de nederlaag door vlak voor tijd uit een hoekschop het net te vinden. Kansen waren er ook voor Beto da Silva en Jürgen Locadia.

Cocu stuurde Remko Pasveer, Bram van Vlerken, Daniel Schwaab, Menno Koch, Simon Poulsen, Rai Vloet, Dante Rigo, Adam Maher, Beto da Silva, Jürgen Locadia en Ramon Pascal Lundqvist als basisspeler het veld in en liet Joshua Brenet, Gaston Pereiro, Lucas Narsingh en Marcel Ritzmaier in de tweede helft invallen.