PSV biedt méér voor gewilde aanvaller: Om precies te zijn: 7,5 miljoen

PSV biedt méér voor gewilde aanvaller: "Om precies te zijn: 7,5 miljoen"

24-07-2016 18:16
50

Opnieuw gunstige berichten uit Turkije voor PSV. Naast Bruma heeft ook zijn zaakwaarnemer Catio Baldé zijn zinnen gezet op een zomers vertrek bij Galatasaray.

Baldé windt er zondagavond geen doekjes om in de Turkse media. "Bruma heeft last van de politieke situatie in Turkije en wil vertrekken", wordt de zaakwaarnemer geciteerd. "Het liefst speelt Bruma volgend seizoen in de Champions League."

PSV kan hem dat als kampioen van Nederland bieden. Het verschil tussen de vraagprijs (tien miljoen euro) en het vermeende bod uit Eindhoven (rond de vijf miljoen euro) is echter nog veel te groot.

Baldé beweert dat PSV meer heeft geboden. "Om precies te zijn: 7,5 miljoen", zegt hij. "Dat bedrag wilde Galatasaray eigenlijk ook, maar vervolgens werd besloten de vraagprijs te verhogen naar tien miljoen. PSV kan het bedrag dat Galatasaray eist niet ophoesten."

Het lijkt erop dat het kamp-Bruma zijn zinnen heeft gezet op in ieder geval een vertrek uit Istanbul, met PSV dus als belangrijkste kanshebber. Baldé: "Er is nog een maand te gaan."