Janssen begint met moeizaam optreden bij Tottenham: Een privilege

Janssen begint met moeizaam optreden bij Tottenham: "Een privilege"

26-07-2016 14:38
14

De kop is eraf voor Vincent Janssen. De spits begon dinsdag in de basis bij Tottenham Hotspur, dat met 2-1 onderuit ging tegen Juventus in de strijd om de International Champions Cup.

Janssen speelde een uur, voordat hij naar de kant werd gehaald door manager Mauricio Pochettino. "Het was een privilege om mijn eerste wedstrijd namens Tottenham voor een groot publiek te spelen", reageert de 22-jarige spits op het Twitter-kanaal van de Engelse club.

"Het is sowieso een mooie trip voor mij. Ik leer deze week mijn teamgenoten goed kennen. Ik ben goed opgevangen en voel me erg welkom", aldus Janssen, die met een minder goed gevoel zal terugkijken op zijn eigen optreden. De spits kreeg tegen de stugge defensie van Juventus geen enkele kans.

Mede daardoor ging Tottenham met 1-2 onderuit. Na vijf minuten opende Paulo Dybala de score en zo'n tien minuten later werd het 0-2 door een kopgoal van Medhi Benatia. In de slotfase deed Erik Lamela nog wat terug, toen Janssen het veld al had verlaten. Het duel werd gespeeld in Melbourne, in het kader van de International Champions Cup.

Meer: Janssen scoorde al wel een keer in het shirt van Tottenham