'Elke club hoopt op Messi en Ronaldo, maar zij zullen niet in de auto stappen'

'Elke club hoopt op Messi en Ronaldo, maar zij zullen niet in de auto stappen'

26-07-2016 15:04
4

In vergelijking met veel mede-eredivisionisten houdt ADO Den Haag zich vooralsnog redelijk rustig op de transfermarkt. Ruben Schaken maakt zich daar zorgen over.

De geroutineerde rechtsbuiten van ADO beseft dat de clubleiding aan handen en voeten gebonden is door het gebrek aan financiële middelen, maar begint langzaam onrustig te worden. "Elke club hoopt op Messi en Ronaldo, maar ik heb niet de illusie dat zij morgen de auto naar Den Haag zullen pakken", knipoogt Schaken tegenover Voetbal International.

"We moeten realistisch zijn. We zullen het moeten hebben van spelers die financieel niet al te hoge eisen stellen, maar wel bereid zijn alles te geven", aldus Schaken, die hoopt dat ADO snel een paar versterkingen op weet te pikken.

De 34-jarige aanvaller verwacht immers een zwaar seizoen. Hij heeft duidelijk voor ogen voor welk type spelers ADO moet gaan. "Knokkers. Want heel makkelijk zal het dit seizoen niet worden voor ADO", besluit Schaken, die hoe dan ook hoge verwachtingen proeft in Den Haag. "Maar, nogmaals: niet realistisch."