''In Amsterdam gespotte' Gomez krijgt zijn zin: Premier League-club meldt zich'

''In Amsterdam gespotte' Gomez krijgt zijn zin: Premier League-club meldt zich'

02-08-2016 08:44
7

West Ham United houdt de situatie van Mario Gomez nauwlettend in de gaten. De Premier League-club kampt met aanvallende problemen en om die het hoofd te bieden wordt een bod van zo'n 8,25 miljoen euro op de 31-jarige speler van Fiorentina overwogen.

Gomez maakte afgelopen seizoen op huurbasis veel indruk bij Besiktas, waarvoor hij 28 keer scoorde in 41 wedstrijden. Mede door die goals veroverde de club uit Istanbul de landstitel. Door de politieke situatie ziet de Duitser een langer verblijf bij de Turken echter niet zitten, terwijl hij ook is uitgekeken op Italië. Gomez dringt bij de Fiorentina-leiding dan ook aan op een transfervrij vertrek.

Wedden

Meer odds

De club uit Florence wil echter een vergoeding zien en West Ham lijkt bereid om die te betalen. De eerste optie van The Hammers blijft echter Carlos Bacca. Met AC Milan is al een akkoord bereikt over een transfersom van dertig miljoen, maar de Colombiaanse spits hoopt nog altijd op een beter alternatief dan West Ham, die eerder al Gökhan Töre op huurbasis vastlegden.

Het is afwachten of Gomez het voorbeeld van zijn voormalige Besiktas-ploeggenoot volgt. De sterke spits zou recentelijk in Amsterdam zijn gespot. Of dat te maken had met een aanstaande transfer, is onduidelijk.