'Real Madrid schakelt na twee afwijzingen door: bod onder één voorwaarde'

'Real Madrid schakelt na twee afwijzingen door: bod onder één voorwaarde'

02-08-2016 14:34
10

Real Madrid wil Moussa Sissoko aantrekken. De Spaanse club wil echter nog geen aanbieding doen zolang Sissoko zelf nog niet om zijn vertrek bij Newcastle United heeft gevraagd. Dat meldt AS

Real Madrid hoopte in eerste instantie Marco Verratti naar Madrid halen, maar de Italiaan liet weten dat hij een langer verblijf bij Paris Saint-Germain boven een avontuur in Spanje prefereert. Nemanja Matic stond ook op het lijstje van Zinédine Zidane, maar de Serviër lijkt naar Juventus te verkassen. Er is weinig beweging tot dusver bij Real Madrid op transfergebied, maar daar moet Sissoko verandering in brengen. 

Wedden

Meer odds

Engelse media melden dat Real Madrid uiterlijk eind deze week met een bod richting Newcastle United wil komen. De voorwaarde is wel dat Sissoko voor die tijd bij The Magpies officieel zijn vertrekwens kenbaar heeft gemaakt. Newcastle United degradeerde afgelopen seizoen uit de Premier League en moet dus flink snijden in de begroting. Een vertrek van Sissoko levert behalve een flinke transfersom ook nog eens een besparing in de salarishuishouding op.