Van Bronckhorst over transfermarkt: Daar kunnen we niet mee concurreren

Van Bronckhorst over transfermarkt: "Daar kunnen we niet mee concurreren"

12-08-2016 14:17
6

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst blijft op de transfermarkt alert op interesse in zijn spelers. Dat liet de coach vrijdag weten tijdens de persconferentie.

"Er speelt nu niks rond onze spelers, maar er gaat op dit moment veel geld rond in de markt. Dus we moeten afwachten wat er gaat gebeuren", citeert RTV Rijnmond de Feyenoord-trainer op de persconferentie. "Dit is een rumoerige periode. Je leest dan dingen die op niets zijn gebaseerd. Dan lijkt het dat een speler in de belangstelling staat."

Feyenoord maakt een relatief rustige transferperiode door met de komst van Nicolai Jörgensen en Steven Berghuis. Belangrijker is volgens Van Bronckhorst dat alle belangrijke spelers tot nu toe gebleven zijn. "Het spreekt vertrouwen uit dat veel spelers hebben bijgetekend. Het is daarom een stuk rustiger rond de club."

Van Bronckhorst is tevreden over de transferperiode van Feyenoord. "Als je de bedragen ziet in het buitenland, daar kunnen we niet mee concurreren. Wij hebben toch een goede selectie."