Transfer lonkt: Hij is Willem II erkentelijk en gunt de club een vergoedingssom

Transfer lonkt: "Hij is Willem II erkentelijk en gunt de club een vergoedingssom"

13-08-2016 09:30
12

Jordens Peters is beland in een heuse transfersoap tussen Willem II en sc Heerenveen. De aanvoerder van de Tilburgers wordt begeerd door de Friezen en zit nu in de wachtkamer, tot ongenoegen van zijn zaakwaarnemer Frank Schouten.

"Hij is ambitieus en wil nu een sportieve stap maken. Hij heeft het gevoel dat er over zijn rug een spel gespeeld wordt. Peters is transfervrij van FC Den Bosch naar Willem II gekomen. Het is nooit zijn intentie geweest om transfervrij weg te gaan. Hij is Willem II erkentelijk en gunt de club een vergoedingssom", vertelt Schouten in het Brabants Dagblad.

Aanvankelijk vroeg Willem II een bedrag van 500.000 euro voor Peters, maar nu Heerenveen dat wil betalen, is het niet voldoende. Peters zegt dat hij zijn keuze overigens nog niet heeft gemaakt. "Want ik heb nog geen concrete aanbieding van Willem II ontvangen", aldus de speler. Willem II hield hem voor dat hij een nieuwe contractaanbieding tegemoet kan zien. Tot die tijd speelt Peters gewoon voor Willem II. De partijen gaan snel om tafel.