Geruchten over transfer doen de ronde: 'Ajax is niet concreet voor Ziyech'

Geruchten over transfer doen de ronde: 'Ajax is niet concreet voor Ziyech'

15-08-2016 08:05
44

Ajax is niet concreet voor Hakim Ziyech van FC Twente, zo stelt De Telegraaf. De Amsterdammers worden in verband gebracht met de spelmaker van de Tukkers, maar vooralsnog is er geen sprake van een transfer.

Ziyech liet in de voorbije twee seizoenen zien dat hij een onmisbare schakel voor Twente is. Hij scoorde in het seizoen 2014/'15 elf keer en afgelopen seizoen was de Marokkaans international zelfs goed voor een productie van zeventien goals. Daarnaast leverde de balvirtuoos een karrenvracht aan assists; liefst zestien in het voorbije seizoen.

Wedden

Meer odds

De Twente-speler heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een stap wil maken en Ajax werd genoemd als mogelijke vervolgclub. Twente-directeur Jan van Halst liet zondag al weten dat Ajax geen belletje heeft gepleegd naar Enschede om te informeren naar of te onderhandelen over Ziyech. "Nee", luidde het antwoord van Van Halst.

Daarna lichtelijk gepikeerd, toen dezelfde vraag nogmaals werd gesteld: "Waarom stel je die vraag nog een keer? Denk je dat ik jok tegen jou?" De grote vraag is wanneer Ziyech vertrekt en bovenal naar welke club hij verkast.