Heerenveen en Willem II praten verder: 'Niet over elke stap naar buiten treden'

Heerenveen en Willem II praten verder: 'Niet over elke stap naar buiten treden'

18-08-2016 15:54
9

Een opvallende naam behoorde tijdens de trainingspartij van Willem II tot de basisploeg. Afgaande op de oefensessie behoudt Jordens Peters zaterdag tegen Ajax zijn basisplaats, terwijl de defensie op de drie overige plekken lijkt te veranderen. Juist Peters is de spil in de transfersoap tussen Willem II en sc Heerenveen.

Die soap komt de komende dagen ook niet ten einde. Tot na de wedstrijd in Amsterdam blijft de verdediger in ieder geval speler van de Tilburgers. Wel bevestigde Willem II-directeur Berry van Gool dat er 'iets gebeurd' is in de onderhandelingen tussen beide clubs.

"Het is niet onze gewoonte om over elke stap in zo'n proces naar buiten te treden", zegt Van Gool tegen het Brabants Dagblad. "Voor het weekeinde verwacht ik geen mutaties meer in de selectie. Er komt geen speler bij en er gaat geen speler af."

Op basis van de training lijkt Van de Looi tegen Ajax te kiezen voor een defensie met nieuwkomers Pele van Anholt en Darryl Lachman, Guus Joppen en dus Peters. Willem II kreeg in de eerst twee competitiewedstrijden al zeven doelpunten tegen.