Petrovic opgelucht: 'Clubs afgezegd waar hij 4,5 á 5 ton netto kon verdienen'

Petrovic opgelucht: 'Clubs afgezegd waar hij 4,5 á 5 ton netto kon verdienen'

21-08-2016 10:57
8

Opluchting bij Zeljko Petrovic. Zondag slaagde zijn werkgever ADO Den Haag er dan eindelijk in om Sheraldo Becker (Ajax) definitief binnen te hengelen. De 21-jarige vleugelaanvaller zette zijn handtekening onder een driejarig contract in het Kyocera Stadion. 

De afgelopen week benadrukte Petrovic meerdere malen dat het aantrekken van Becker voor hem een must was. "Als je de selectie van ADO bekijkt, denk ik dat de komst van Becker echt een prioriteit voor ons was. Ik vind het vervelend voor de spelers die het tot nu toe hebben gedaanwant ik herhaal het iedere keer: Becker moet komen. Misschien zegt Ruben Schaken wel: komt-ie weer met Becker", vertelt de Montenegrijn tijdens talkshow De Tafel van Kees.

"Maar ik heb drie, weken geleden al met alle spelers gesproken. Ik heb toen gezegd: dit is de spelers die komt, dat is belangrijk voor de club. (...) Hij wilde graag naar ons toekomen. Sheraldo heeft clubs in Turkije, waar hij 4,5 á 5 ton netto kon verdienen, afgezegd. FC Kaiserslautern, FC Groningen, Willem II, weet ik veel."

Lees ook: Ajax laat aanvaller vertrekken naar Den Haag: "Ben blij dat alles rond is"