Ajax laat aanvaller vertrekken naar Den Haag: Ben blij dat alles rond is

Ajax laat aanvaller vertrekken naar Den Haag: "Ben blij dat alles rond is"

21-08-2016 10:13
13

Na weken vol speculatie is de kogel dan eindelijk door de kerk: Sheraldo Becker is definitief speler van ADO Den Haag. De residentieclub maakt zondag via de officiële kanalen bekend dat de vleugelaanvaller voor drie jaar heeft getekend. 

De 21-jarige buitenspeler wordt overgenomen van Ajax. Afgelopen seizoen verhuurden de Amsterdammers Becker aan PEC Zwolle. In de Arena was er deze jaargang geen speeltijd voor hem weggelegd. Becker heeft bewust gekozen voor ADO, vertelt hij op de website van zijn nieuwe club.

"De trainer heeft mij overtuigd. Na anderhalf jaar bij Zwolle keerde ik terug in Amsterdam waar ik niet in de plannen voorkwam. Ik was mij ervan bewust dat ik de goede keus moest maken. Na gesprekken met Petrovic wist ik dat ik in Den Haag zou vinden wat ik zocht. En dat er veel vertrouwen in mijn zou zijn. Ik ben blij dat alles rond is en ik hoop snel van grote waarde voor het elftal te zijn", aldus de dribbelaar, die maandag aansluit bij de ADO-selectie. 

ADO-trainer Zeljko Petrovic is blij met de komst van Becker. "Ik ben zeer onder de indruk van Sheraldo en heb er alles aan gedaan om hem te overtuigen om voor ADO Den Haag te kiezen. Door zijn komst heb ik veel meer mogelijkheden voorin. Zijn snelheid is een wapen en door zijn komst zijn de mogelijkheden van de selectie weer uitgebreid."