Groningen-vertrek lijkt aanstaande: Ik heb weinig tot niks laten zien

Groningen-vertrek lijkt aanstaande: "Ik heb weinig tot niks laten zien "

21-08-2016 15:09
14

Danny Hoesen overweegt om FC Groningen in de slotweek van de transferperiode te verlaten. De aanvaller, die zondagmiddag scoorde in het spektakelstuk tegen FC Twente (3-4), wil spelen.

Hoesen viel in en maakte de 3-3, maar wil meer. "Het is lastig", vertelt hij aan FOX Sports. Ik verdien te spelen, heb een goede voorbereiding gedraaid en ben een paar keer goed ingevallen. Maar het is de keus van de trainer (Ernest Faber, red.). Ik probeer goed mijn best te doen, maar het is niet makkelijk."

De Groningen-spits is zelfkritisch. "Dit is al het tweede jaar dat het niet lekker loopt. Dat is wel balen. Ik moet nu goed nadenken. Wat ik wil? Ik wil spelen. Het liefst hier, want ik heb hier nog wel wat te bewijzen. Ik heb het gevoel dat ik weinig tot niks heb laten zien bij Groningen. Er zit veel meer in me. Maar goed, je weet hoe het in het voetbal gaat. Twee jaar kansen gehad, dan door naar de volgende."

Hoesen gaat niet over één nacht ijs, mocht hij bij Groningen vertrekken. "Ik maak niet zomaar een keuze. Oh, daar is veel geld te verdienen, dus laat mij daar maar naartoe gaan. Nee, zo denk ik niet. Er zijn dingen voorbijgekomen, maar dat vind ik totaal niet interessant. Of ik in de Eredivisie wil blijven?" Een diepe zucht volgt. "Ik heb vanuit de Eredivisie nog niets vernomen."