'Zó veel potentie' bij Zivkovic: Wie zegt dat hij afgeschreven is, is een idioot

'Zó veel potentie' bij Zivkovic: "Wie zegt dat hij afgeschreven is, is een idioot"

24-08-2016 13:59
21

Met nog een week te gaan op de transfermarkt is Sébastien Haller nog altijd niet weg bij FC Utrecht. Het is ook absoluut geen zekerheid dat de spits nog uit de Domstad vertrekt deze zomer.

Haller zelf wil niet voor de eerste de beste club weg en FC Utrecht verlangt een hoge transfersom voor de Fransman. De spits zou zes tot acht miljoen euro moeten kosten. "Ik bepaal het hier niet alleen, maar zeven miljoen voor Haller vind ik veel te weinig", zegt trainer en technisch manager Erik ten Hag echter in Voetbal International. "Sébastien is een speler voor de top."

Haller noemt een langer verblijf bij FC Utrecht geen straf. "Ik ga alleen weg als het een enorme verbetering is ten opzichte van mijn huidige club. Uitdagingen zijn er nog volop hier, voor mezelf en met de ploeg. Het is beslist niet zo dat ik hier klaar ben."

Met de komst van Richairo Zivkovic zit Ten Hag bij FC Utrecht weer ruimer in de opties na het vertrek van Ruud Boymans. Ten Hag wilde de gehuurde Ajacied eigenlijk vorig jaar al hebben, maar hij koos toen voor Willem II. "Ik zie iets specifieks in hem. Zó veel potentieel, al veel ervaring opgedaan en hij heeft alles nog voor zich. Wie zegt dat hij is afgeschreven, is een idioot", aldus Ten Hag.