Feyenoord-uit niet meer speciaal: Dat heb ik wel achter mij gelaten

Feyenoord-uit niet meer speciaal: "Dat heb ik wel achter mij gelaten"

25-08-2016 17:32
4

Feyenoord treft komend weekend tijdens de stadsderby met Excelsior een oude bekende. Bij de Kralingers staat Luigi Bruins onder contract. De middenvelder stond van 2007 tot en met 2011 onder contract in de Kuip, maar brak nooit echt door. Het speciale gevoel bij het weerzien bij zijn oude club is inmiddels wel verdwenen.

"Nee, Feyenoord-uit is voor mij een wedstrijd geworden zoals alle andere", vertelt Bruins in gesprek met RTV Rijnmond. "In dat stadion spelen, met zoveel supporters, dat blijft speciaal. Maar het feit dat ik er gespeeld heb, dat heb ik wel achter mij gelaten."

Want Excelsior blijft de favoriete club van de aanvallende middenvelder. "Met Excelsior heb ik natuurlijk een warmere band. Hier ben ik opgegroeid en heb ik vanaf mijn zesde gespeeld en mijn eerste stappen in het betaald voetbal gezet", vervolgt de middenvelder Met Excelsior staat hij momenteel op een knappe vijfde plaats in de Nederlandse competitie.

"We zijn goed begonnen met zes punten uit twee wedstrijden. Tegen ADO hadden we nog het meeste recht op de overwinning, maar kregen we hem niet. Maar toch, het is niet eerder voorgekomen dat we na drie speelrondes zo hoog stonden. Het zou nog mooier zijn als dat over een paar weken nog steeds zo is", besluit Bruins.