Nuchtere Van den Brom hoopt op Manchester United: 'Niet moeilijk doen'

Nuchtere Van den Brom hoopt op Manchester United: 'Niet moeilijk doen'

25-08-2016 23:00
20

AZ-trainer John van den Brom maakt zich totaal niet druk over het matige optreden dat zijn elftal donderdagavond op de mat legde tegen FK Vojvodina. De Serviërs werden in Alkmaar op 0-0 gehouden; die uitslag was voldoende, na de 3-0 zege van een week eerder. 

"We moeten niet lang analyseren. We hebben vorige week een goede basis gelegd en vandaag moesten we het afmaken. Dat hebben we niet gedaan op de manier waar we op hoopten, maar daar moeten we niet moeilijk over doen", vertelde Van den Brom na afloop van het thuisduel voor de camera van FOX Sports. 

De oefenmeester bekijkt de resultaten van AZ in de voorrondes van de Europa League op een zakelijk manier. "We hebben drie keer de nul gehouden in vier wedstrijden, kregen kansen en maakten ook doelpunten." 

Vrijdag krijgt AZ - net als Feyenoord en Ajax - te horen welke opponenten het gaat treffen in de groepsfase. Waar Van den Brom op hoopt? "Ik speel graag tegen grote ploegen, het liefst natuurlijk tegen Manchester United", tekent RTV NH op uit zijn mond. 

Lees ook: AZ verspilt geen energie op gezapig avondje en plaatst zich voor groepsfase