In het kort: benauwde zege voor Manchester United, Juventus klopt Lazio

27-08-2016 20:30
13

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Rashford bezorgt Man United benauwde zege
Manchester United heeft zaterdagavond een benauwde zege geboekt op Hull City. De promovendus werd in eigen huis met 1-0 geklopt door een doelpunt in blessuretijd van Marcus Rashford. De piepjonge international viel na ruim zeventig minuten in en was in de 92e minuut trefzeker op aangeven van aanvoerder Wayne Rooney. De formatie van manager José Mourinho heeft nu negen punten gehaald in drie duels. Hull staat op zes uit drie

Juventus wint ook van SS Lazio
Regerend Serie A-kampioen Juventus heeft ook z'n tweede duel van het nieuwe seizoen gewonnen. Zaterdagavond werd SS Lazio met 1-0 verslagen. Sami Khedira kroonde zich uiteindelijk tot matchwinner. De Duitse middenvelder scoorde in de 66e minuut. Bij de Romeinen stond Stefan de Vrij in de basis. Wesley Hoedt en Ricardo Kishna zaten op de bank en kregen uiteindelijk geen speelminuten van trainer Simone Inzaghi.