Bosz: We hebben ook nooit gezegd dat Ziyech een slechte speler was

Bosz: "We hebben ook nooit gezegd dat Ziyech een slechte speler was"

28-08-2016 14:46
20

Ajax-trainer Peter Bosz ligt onder druk bij Ajax na het debacle in Rostov. De Amsterdammers moeten nu presteren, maar de roerige weken zijn nog niet ten einde. Er staat het nodige te gebeuren op de transfermarkt, weet Bosz.

Ajax heeft in dat kader gesproken met Hakim Ziyech. "Het is een uitstekende speler en ook een speler die iets toevoegt aan een elftal. En zo'n speler wil je er graag bij hebben", vertelt Bosz tegenover FOX Sports. "Natuurlijk wisten we dat eerder ook al. Maar we hebben ook nooit gezegd dat Ziyech een slechte speler was of niet bij Ajax zou passen."

"Het beleid was zo dat er eerst een speler moest vertrekken. Nu zijn er waarschijnlijk aanwijzingen dat dat binnenkort zou kunnen gebeuren. Daar wil je tegen het einde van de transferwindow op anticiperen", vervolgt Bosz over de transferzaken. Hij passeerde voor de wedstrijd met Go Ahead Eagles Riechedly Bazoer, Kenny Tete en Anwar El Ghazi.

"Natuurlijk heeft het met hun prestaties te maken, anders zou ik ze niet op de bank zetten", vervolgt Bosz. "Ik ben een trainer die van vastigheden houdt, maar ik heb de balans nog niet gevonden. Vandaar dat we het op deze manier doen."