Update: 'Swansea bereid om meer voor Ziyech te betalen dan Ajax'

Update: 'Swansea bereid om meer voor Ziyech te betalen dan Ajax'

29-08-2016 16:30
148

Ajax krijgt serieuze concurrentie in de strijd om de handtekening van Hakim Ziyech. In Marokko wordt melding gemaakt van de interesse van Swansea City in de middenvelder van FC Twente.

Ajax en FC Twente zijn sinds deze week in onderhandeling over de spelmaker en gaan maandag weer om de tafel zitten om nader tot elkaar te komen, maar ondertussen lonken er dus meer opties voor Ziyech. Voetbal International meldt op basis van Marokkaanse berichten dat Swansea City zich al heeft gemeld in Enschede en bereid is aan de vraagprijs van FC Twente te voldoen. De club uit Wales werd eerder deze transferperiode al met Ziyech in verband gebracht.

Ajax wil vooralsnog niet de vraagprijs betalen. FC Twente zou veertien miljoen euro verlangen voor Ziyech, terwijl de Amsterdammers zaterdag een openingsbod van acht miljoen euro bruto uitbrachten. Ziyech zelf ziet een transfer naar Amsterdam overigens helemaal zitten. Zondag bereikte de middenvelder een persoonlijk akkoord met Ajax. Een akkoord op clubniveau blijft echter nog uit.

Update 16.30 uur: Swansea City is volgens FOX Sports bereid om aan de vraagprijs van FC Twente te voldoen. De Premier League-club wil meer dan twaalf miljoen betalen voor Ziyech, terwijl het eerste bod van Ajax naar verluidt rond de acht miljoen lag. Ziyech zelf wil graag naar Ajax.