Jans opgelucht: 'Het is wel een keer lekker om zo de kleedkamer in te komen'

Jans opgelucht: 'Het is wel een keer lekker om zo de kleedkamer in te komen'

22-09-2016 12:58
5

Eindelijk konden PEC Zwolle en trainer Ron Jans weer eens een zege bijschrijven. Woensdagavond werd amateurclub DVS'33 met 4-1 geklopt in de KNVB Beker. Na afloop had de coach van de Eredvisie-hekkensluiter weinig te klagen. 

"Het is wel een keer lekker om de kleedkamer in te komen en de jongens te feliciteren met de overwinning, moet ik zeggen. Dit moet natuurlijk niet de laatste keer zijn, maar dit is toch wel prettig. Ik vond DVS toch een heel leuk voetballende ploeg, ze tikken heel veel, maar we waren in het begin heel effectief en toen was de wedstrijd gespeeld", vertelde een opgeluchte Jans na afloop van de bekerwedstrijd aan RTV Oost. 

"Ik had gezegd: drie dingen. Winnen, dat is een. Twee: gewoon goed voetballen en drie is gewoon goals maken, scoren. Hier moeten we niet te ontevreden mee zijn. Maar ik moet wel zeggen: je baalt toch altijd wel van dat er in de slotfase nog een tegengoal komt. Maar vooruit, we kunnen het niet meer veranderen." Komend weekend gaat PEC, dat in de Eredivisie pas twee punten verzamelde, op bezoek bij Ajax.