'Heerlijk voetballen' bij gretig FC Twente: 'Ontzettend knap op deze leeftijd'

'Heerlijk voetballen' bij gretig FC Twente: 'Ontzettend knap op deze leeftijd'

26-09-2016 15:18

FC Twente heeft met Enes Ünal en Bersant Celina twee groeibriljantjes ter beschikking, terwijl ook de derde Manchester City-huurling Yaw Yeboah indruk maakt. Stefan Thesker is enthousiast over het gehuurde drietal.

"Bij Ünal is bijna elke kans een doelpunt, dat is heerlijk voetballen. Ontzettend knap dat hij dit op deze leeftijd al laat zien", zei Thesker na afloop van het met 2-1 gewonnen duel met Vitesse tegen De Telegraaf. "Het zijn drie heel gretige jongens, die de wil hebben om zich te verbeteren en erop gebrand zijn om hier te laten zien wat ze in hun mars hebben. Mooi om te aanschouwen."

Ünal bracht FC Twente tegen Vitesse vroeg op voorsprong en daarna zakten de Tukkers in. Thesker: "Ja, het was een beetje op z’n Italiaans. En die zijn in het verleden altijd erg succesvol geweest. Als we vol op de aanval hadden gespeeld, was de kans groot geweest dat we achter de feiten aan zouden lopen. De bekerwedstrijd van donderdag (1-3 nederlaag tegen FC Utrecht, red.) was zwaar. Door in te zakken na onze snelle openingstreffer kostte de wedstrijd ons nu minder energie."