Heerenveen boorde St. Juste Bundesliga-transfer door de neus: Echt jammer

Heerenveen boorde St. Juste Bundesliga-transfer door de neus: "Echt jammer"

28-09-2016 13:07
9

Jerry St. Juste vindt het jammer dat sc Heerenveen in de laatste dagen van de zomerse transfermarkt niet mee wilde werken aan een transfer naar Hamburger SV. Dat vertelt de negentienjarige verdediger in een interview met Voetbal International. 

HSV meldde zich eind augustus in het Abe Lenstra Stadion. "Ik denk dat deze club voor mij de juiste stap in mijn ontwikkeling was geweest. Het is echt jammer dat Heerenveen niet wilde meewerken. Natuurlijk was het financieel aantrekkelijk, maar het ging mij om het voetballen", legt St. Juste uit. "Bij een betere club in een betere competitie ontwikkel ik me sneller. Ik heb met de mensen gesproken, daar kreeg ik een goed gevoel bij. Ik weet zeker dat ik speeltijd zou gaan krijgen."

Wedden

Meer odds

Het kostte de jonge verdediger wat tijd om de knop om te zetten. "Natuurlijk was ik teleurgesteld, dat is logisch. Maar nu is het klaar. Ik speel voor SC Heerenveen en voor mezelf. Als ik er met de pet naar gooi, dupeer ik het team, de club, de fans en mezelf nog het meest. Daar heeft helemaal niemand iets aan. Nu eis ik gewoon nog meer van mezelf. Ik wil een heel goed jaar hebben, zodat ik na dit seizoen of misschien al in de winterstop helemaal klaar ben voor die stap omhoog."