Update: 'NEC praat deze week met technisch manager over terugkeer'

Update: 'NEC praat deze week met technisch manager over terugkeer'

05-10-2016 19:30
4

NEC-directeur Bart van Ingen heeft vrijdag een gesprek gehad met de op non-actief gestelde Danny Hoekman. De technisch manager werd begin september van zijn taken ontheven na een dienstverband van slechts twee maanden.

De Gelderlander meldt dat de partijen vrijdag met elkaar hebben gesproken. Hoekman laat weinig los over de inhoud van de ontmoeting. "Het was een gesprek in positieve sfeer", reageert Hoekman in gesprek met de krant. De korte reactie Van Ingen luidt: "Er komt een vervolg."

Volgens de Gelderlander kan het gesprek zijn gegaan over de afwikkeling van het tot medio 2018 doorlopende contract van Hoekman. Maar er kan mogelijk ook zijn gesproken over een terugkeer van de technisch manager. Dat zou tot de opties kunnen behoren nu NEC de samenwerking met adviesbureau Futuralis heeft verbroken. Hoekman en Futuralis lagen met elkaar overhoop alvorens de technisch manager op non-actief werd gesteld. Het besluit om Hoekman op non-actief te stellen leverde veel boze reacties op onder NEC-fans.

Update 5/10, 19.30: Danny Hoekman is duidelijk. Hij heeft de intentie om weer aan de slag te gaan bij NEC. "Ik hoop nog steeds mijn functie zo snel mogelijk te kunnen oppakken", zegt hij tegen Voetbal International. Beide partijen praten deze week verder over een mogelijke rentree, meldt het weekblad.