Dromen geen bedrog voor Bosz: Dat is waar iedere trainer van droomt

Dromen geen bedrog voor Bosz: "Dat is waar iedere trainer van droomt"

18-10-2016 11:54
11

Ajax begint steeds beter te voetballen onder trainer Peter Bosz, won al negen keer op rij, maar gaat een uiterst moeilijke week tegemoet. Eerst wacht Celta de Vigo, daarna De Klassieker tegen Feyenoord. Bosz wil pure focus.

"Celta is de enige wedstrijd waar ik nu naar kijk", verzekert Bosz in gesprek met Ajax TV. "We zullen daarover van Tonny Bruins Slot veel te horen krijgen in de analyse." Ajax kan de tiende zege op rij boeken bij Celta. "Dat is fijn, ik kan niet anders zeggen."

Ajax kende juist een lastige start. "Het voetbal ging moeizaam en was stroef. Dan is het heerlijk dat je ziet dat het voetbal langzaam beter begint te worden. Dat vond ik absoluut weer. Meer controle over wedstrijden krijgen, ook op de manier waarop wij willen."

"Negen keer winnen op rij, dat is waar iedere trainer van droomt", vervolgt Bosz, die waakt voor het verlies van focus. Hij wil daarom zijn team heel scherp houden. Bosz laat het niet vanzelf gaan. "Dan krijg je een roze olifant, he. Dat zullen we maar niet doen. Ik ga gewoon met ze praten, eerst over de wedstrijd tegen ADO en daarna gaan we ons focussen op Celta."