Jans geeft Zwolle-spelers op hun 'flikker': 'We stellen hem en onszelf teleur'

Jans geeft Zwolle-spelers op hun 'flikker': 'We stellen hem en onszelf teleur'

21-10-2016 23:17
5

Queensy Menig kijkt met een goed gevoel terug op de uitwedstrijd van PEC Zwolle bij Excelsior. De Ajax-huurling kreeg de kans in de spits en was prompt belangrijk met de openingstreffer.

"Als aanvaller wil je altijd scoren en als sportman wil je altijd winnen. Ik kan dus terugkijken op een geslaagde avond", zegt Menig in gesprek met FOX Sports. "In de eerste helft had ik het moeilijk, hadden wij het moeilijk. Maar uiteindelijk hebben we gewonnen. Ik was vandaag spits, dan moet je scoren. En dat deed ik, daar was ik blij mee."

"We kwamen in de tweede helft goed uit de startblokken", vervolgt Menig, die beaamt dat Ron Jans een donderpreek hield. "We hebben flink op onze flikker gekregen van de trainer. Dat was ook wel nodig, want we deden het niet zo goed in de eerste helft. We stellen hem teleur, we stellen onszelf teleur. We moesten ook onderling eerlijk naar elkaar zijn. Dat is eruit gekomen en dat heeft geresulteerd in 0-2."

De zege geeft Zwolle, dat de laatste plaats in de Eredivisie verlaat, weer wat lucht. Wat betreft Menig heeft Jans echter geen moment ter discussie gestaan. "We staan achter onze trainer. Hij verricht al een aantal jaar heel goede zaken met Zwolle. We vertrouwen op hem."