Dolberg bedankt belangrijke Ajacied na goal: Hij is een erg goede speler

Dolberg bedankt belangrijke Ajacied na goal: "Hij is een erg goede speler"

23-10-2016 17:25
4

Kasper Dolberg is blij met de samenwerking met Hakim Ziyech bij Ajax. De Marokkaanse voetballer leverde zondag de assist bij de 0-1 van Dolberg in De Kuip. Tegen Feyenoord werd het uiteindelijk 1-1.

"Ik kende deze wedstrijd nog niet, maar er kwam veel geluid los in De Kuip. Natuurlijk hoor je dat als je speelt", begint Dolberg tegenover FOX Sports. "Of het fysiek was? Ja, dat wel. Veel tackles. Een lastige wedstrijd om te spelen." Toch scoorde Dolberg. "Op het moment dat ik vrij voor de kepeer kwam, besloot ik te chippen. Het was een goede bal van Ziyech. Als ik één-op-één kom, ben ik gevaarlijk."

Dolberg bleef ijzig kalm na de 0-1. Is hij wel blij als hij scoort? "Ja, natuurlijk ben ik blij. Ik weet dat De Klassieker ook iets groots is in Nederland." Bij de NOS vervolgt hij: "Ik houd er wel van. Als we wonnen nog iets meer. Maar het is leuk om zo'n wedstrijd te spelen." Hij besloot over Ziyech: "Het gaat steeds beter tussen ons. Hij is een erg goede speler, een fijne speler om onder je te hebben met een fantastische linkervoet."