Update: KNVB-aanklager ziet definitief af van onderzoek naar Kramer

Update: KNVB-aanklager ziet definitief af van onderzoek naar Kramer

25-10-2016 13:38
192

De actie van Michiel Kramer jegens André Onana wordt verder onderzocht door de aanklager van de KNVB. Dat meldt Voetbal International. De Feyenoord-spits maakte een beweging richting de Ajax-keeper na de 1-1 van Dirk Kuyt.

In Studio Voetbal werden de beelden getoond van de actie van Kramer, waarna veel ophef ontstond op social media. Het incident heeft dus ook de aanklager van de KNVB bereikt, die mogelijk een vooronderzoek instelt naar de beweging van Kramer. De beelden worden daarvoor bestudeerd.

Het lijkt er op de beelden op dat Onana niet werd geraakt door de instormende Kramer, die de 1-1 van Kuyt uitbundig vierde. De Klassieker krijgt daarom mogelijk een vervelend staartje voor de tweede Feyenoord-spits, die genoegen moet nemen met een reserverol achter Nicolai Jörgensen. Een schorsing dreigt voor Kramer, als de aanklager beoordeelt dat hij over de schreef is gegaan.

Update 13.38: Michiel Kramer ontkomt aan een straf voor zijn tikje op het hoofd van Ajax-doelman André Onana. De aanklager betaald voetbal start géén onderzoek naar de Feyenoord-spits, die daardoor vrijuit gaat. Hij kan woensdagavond dus gewoon in actie komen voor Feyenoord in de bekerwedstrijd tegen Excelsior.