Van Bronckhorst wijzigt Feyenoord-basis flink: Anders dan normaal

Van Bronckhorst wijzigt Feyenoord-basis flink: "Anders dan normaal"

02-11-2016 20:11
1

Het ziet er sterk naar uit dat Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst donderdag Renato Tapia en Marko Vejinovic op zijn middenveld opstelt. De twee moeten de vervangers worden van Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena, weet RTV Rijnmond.

El Ahmadi is geblesseerd, terwijl Vilhena in Rotterdam is gebleven vanwege het overlijden van zijn moeder. Waarschijnlijk zitten Eljero Elia en Steven Berghuis op de bank tijdens het Europa League-duel met Zorya Luhansk. Waarschijnlijk is Dirk Kuyt of Jens Toornstra de valse linksbuiten die het middenveld versterkt.

"De invulling op het middenveld is anders dan normaal, maar ik heb vertrouwen want de selectie is breed", verzekert Van Bronckhorst, die Feyenoord twee weken geleden al van Zorya zag winnen (1-0). "We hebben in die wedstrijd gezorgd dat Zorya niet uit hun kracht kon spelen. Dat moeten we nu weer doen."

Ook Terence Kongolo reageerde: "We hebben thuis gewonnen, maar dat wil niet zeggen dat we ze nu onderschatten. Zorya is een sterke tegenstander en we moeten donderdag als team goed zijn om te winnen."