Chelsea-zoektocht naar verdediger loopt weer dreun op: Ik blijf, dat is dat

Chelsea-zoektocht naar verdediger loopt weer dreun op: "Ik blijf, dat is dat"

12-11-2016 15:41
1

De zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger is een van de grootste kopzorgen van de nieuwe Chelsea-manager Antonio Conte dit seizoen. Ook voor komende winter dreigt de jacht weer op een deceptie uit te lopen.

Afgelopen zomer probeerde Conte Alessio Romagnoli voor tientallen miljoenen euro's weg te kapen bij AC Milan, maar de Italiaanse club weigerde aan een vertrek van het toptalent mee te werken. Vervolgens haalde Chelsea David Luiz terug naar Stamford Bridge, maar zijn comeback verloopt nog niet zo succesvol als gehoopt. Daarom staat ook voor komende winter Romagnoli op het verlanglijstje van Conte, net als Michael Keane (Burnley), Leonardo Bonucci (Juventus) en Antonio Rudiger (AS Roma).

Wedden

Meer odds

Romagnoli lijkt opnieuw onhaalbaar voor Chelsea en ook door de naam van Rudiger kan nu zo goed als zeker een streep gezet worden. In een reactie aan La Gazzetta dello Sport op de interesse van de Londenaren zegt de centrale verdediger van AS Roma in duidelijke bewoordingen: "Ik wil er helemaal niets van weten. Ik blijf hier, en dat is dat", aldus de droomversterking van Chelsea.