Buitenspel: De Vrij 'besteelt' paparazzo, zoon Overmars liket Gudelj-post

Buitenspel: De Vrij 'besteelt' paparazzo, zoon Overmars liket Gudelj-post

15-11-2016 13:05
5

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

De Vrij woest op paparazzo
Stefan de Vrij staat niet bekend als een opvliegerig type, maar zou zich afgelopen weekend niet in hebben kunnen houden toen hij werd lastiggevallen door een Italiaanse paparazzo. Na een avondje uit met actrice Stefania Marchionni werd de Italiaanse verdediger vastgelegd op de gevoelige plaat.

Dat ging er niet in bij De Vrij. De Nederlander had volgens Italiaanse boulevardmedia een verhitte woordenwisseling met fotograaf Gianluigi Barbieri en haalde vervolgens de geheugenkaart uit de camera van Barbieri. De Vrij ontkent overigens iets te hebben misdaan.

Zoon Overmars liket Gudelj-post
De Instagram-post van Nemanja Gudelj die dinsdagochtend voor ophef zorgde bij veel Ajax-supporters, blijkt geliket te zijn door Frenkie Overmars. Inderdaad, de zoon van...